Charlotta

Bloggen om mitt liv.

torsdag, maj 18, 2006

Nyköping

Kalaset under helgen var riktigt trevligt. Det var kul att träffa släkten, speciellt den nyaste medlemmen. Min yngsta kusin är bara ett halvår och hon är så himla söt. O hon var jättesnäll, bara låg o bet på sina saker.

Vi gick på guidad rundtur i staden (av farmor), drack öl i hamnen, drack drinkar på farmors rum samtidigt som hon öppnade sina presenter o käkade sedan mat på hotellet.

Efter middagen o paketöppningen så lämnade jag o systern hotellet för att undersöka nattlivet i Nyköping. Det var ungefär som Kungsängen. Det fanns ett ställe; Paparatsi. O det stängde redan klockan två. Men vi hade kul iaf. Drack massa vin, vann massa på Black Jack, höll på att sumpa visa-kortet samt upptäckte att stockholmare inte är så omtyckta. Vi kom tillbaka till hotellet vid tre o skulle upp redan vid åtta för att äta frukost med alla. Asså frukostbuffér måste vara det bästa som finns. Det var helt underbart!

Jag jobbade morgon idag, men ska tillbaka vid fem för att inventera *hata*. Men jag är ledig imorn iaf =D

1 Comments:

  • At 8:26 fm, Blogger TheClab said…

    Jag saknar verkligen Nyköping. Man åker ju inte direkt dit för nattlivets skull - men hamnen, ån etc är så jäkla underbara. Föräldrarna var där nere nu i helgen, vi har uj sommarstuga precis utanför.

    Ha det!

     

Skicka en kommentar

<< Home